Mobil hírek - Tömeges SMS küldés - kampány

Újdonságok, érdekességek a mobiltelefonos kommunikáció és az internet technológia világából. GSM - SMS - IT - Online marketing - Fejlesztések

Tömeges SMS-küldés

Tömeges sms-küldés, kampány

Tömeges SMS-küldő szolgáltatás vállalatok, intézmények számára

SMS küldés tömeges számban

A vállalkozás profilja: címlista alapján szöveges üzenetek tömeges kézbesítése ügyfélkör számára mobilkészülékre online felületről.

A mobileszközök, okostelefonok használatának általánossá válásával a nagy számban közel egyidejűleg igen számos potenciális vásárlónak kézbesített ún. tömeges SMS szétküldése a leghatékonyabb formájává vált a telefonos direkt marketing területén. A rövid szöveges üzenet számos okból erre sokkal alkalmasabb az automatizált élő- vagy géphangos telefonhívásnál.

Ez a szolgáltatás kiváló lehetőséget ad az üzleti vállalkozások, hatóságok, intézmények vagy akár a politikai pártok számára, hogy kiterjedt ügyfélkörükkel (törzsvásárlók,  regisztrál felhasználók, nyilvántartott tagság) élő kapcsolatot tartsanak, akciók esetén mozgósítsák őket. A csoportos üzenetküldés hasznos az operatív munkamenet megszervezésében olyan cégek, intézmények számára is, melyek ezres vagy nagyobb számú munkatárssal rendelkeznek.

Az SMS kampány hatékony mobilmarketing eszköz

A jól megfogalmazott szövegüzenetnek mindig van személyes aspektusa, az ügyfél  úgy érzi, személyesen őt szólították meg, rá gondoltak, rá számítanak, neki üzentek – így a tömegesen továbbított smsek mozgósító, például vásárlást ösztönző hatása jelentős.

Kutatások bizonyítják, hogy a szöveges üzenetváltás népszerűbb a telefonálásnál. Egy átlagos európai vállalat havi szinten 40 millió marketing célú SMS-t továbbít ügyfeleinek. A módszer alkalmassága abban rejlik, hogy ezen a révén megvalósul a személyre szabott kapcsolatteremtés ügyféllel és a direct marketing kampány a legjobb áron bonyolítható le, a küldő fél azonnali visszajelzést kap.

A mobilmarketing szolgáltatást nyújtó cégek szakemberei 0-24 órában felügyelik az SMS küldő rendszer működését. A BitSMS egyedi fejlesztésű rendszerében küldött  üzeneteket 97 %-ban megnyitják a címzettek, éppen ezért a szolgáltatásunkat igénybe vevők biztosak lehetnek abban, a legkedvezőbb ajánlatot kapják, mi több, a tömeges sms-küldés ingyenesen kipróbálható.

Tanácsok SMS-kampány indításához

 • osszuk kategóriákra ügyfeleinket érdeklődési kör, életkor, lakhely, nem vagy más kritériumok szerint
 • küldjünk a kiválasztott célcsoport tagjainak személyre szabott ajánlatokat igényeiket figyelembe véve
 • csak napközben küldjünk csoportos SMS üzenetet ügyfeleinknek, az éjszakai és hajnali órákban érkező reklámértesítések zavaróak és kontraproduktívak
 • csak aktuális, jól megfogalmazott, tömör marketing üzeneteket küldjünk – a hosszú szöveg elriasztja a vásárlókat

SMS adatbázis létrehozása

Az SMS-kampányok célközönsége naponta cirka ötven alkalommal pillant az okostelefonjára, és az alkalmak 98 százalékában el is olvassa az smsüzenet tartalmát. De hogyan gyűjtsük össze a célzott vásárlók adatait, hogyan készítsünk címlistát ügyfélkörünkről? Például így:

 1. Feliratkozási űrlap létrehozása, terjesztése.A feliratkozási forma legyen átlátható,  gyorsan kitölthető. Tartalmazza a kliens nevét és telefonszámát. Az ilyen űrlapokat érdemes az áruházláncokban terjeszteni és a céges weboldal főoldalán elhelyezni
 2. A feliratkozásért kínáljunk valamilyen bónuszt vagy árengedményt.
 3. Tüntessük fel, hogy bármikor leiratkozhatnak a csoportos SMS küldés listájáról
 4. Szervezzünk versenyt, nyereményakciókat a közösségi hálókon. Az akcióban való részvétel feltétele legyen az sms hírlevélre való feliratkozás.

További részletek szolgáltatásunk optimalizált honlapján találhatók:

Gateway rendszerű üzenetküldés

sms kampány - gateway mobilra

Gateway SMS küldés

A marketingkampányokban az üzenetek küldése természetesen nem egyesével történik, hanem csoportosan, tömegesen és szinte egyidejűleg. Ehhez megfelelő programtámogatás és hardver háttér szükséges. A korszerű módszerek Gateway-jellegűek: az ilyen rendszer lényege, hogy közvetlenül egy webfelületről, vagyis számítógépünkről vezérelhető a folyamat, amelynek során adatbázis alapján mibileszköz használata nélkül történik az esemesek tömeges továbbítása a megfelelő mobilhálózatokra, amelyknek SMS-központjai az előfizetőknek kézbesítik küldeményünket. A BitSMS szolgáltatás praktikus, testre szabható adminfelületet biztosít megrendelőinek, amelyek használata nem igények szaktudást és amelyekről a marketing célú SMS-kampány könnyen levezényelhető és ellenőrizhető.

Tömeges SMS küldés ingyen?

A szolgáltatás nagy- és középvállalatokat céloz, tehát nem ingyenes és nem lakossági – de ára igen kedvező, piacképes, és a nyújtott kiegészítő szolgáltatásokat (például visszakövetési lehetőség, statisztikai kimutatások sokféle bontásban). Célközönségünket tehát a nagyobb volumenű cégek, üzlethálózatok, áruházláncok, országos intézmények és nagy szervezeti egységek képezik, mivel tapasztalataink alapján ebben a szektorban merül fel leggyakrabban a one-time password vagy authentikációs üzenetek tömeges küldésének igénye mobil- és okostelefonokra.

A magyar nyelvterületen és a hazai mobilszolgáltatókra célzottan több szolgáltatónál is elérhetőek különböző SMS küldési lehetőségek, ezek kínálatát érdemes összehasonlítani. Egyes cégek megbízhatatlan, de olcsó külföldi mobilhálózatokra alapozzák belföldi sms-szolgáltatásukat. Kirívóan alacsony árak joggal kelthetnek gyanút. Mielőtt tömeges SMS kampányunkhoz a legmegfelelőbb vállalkozást kiválasztjuk, tájékozódjunk: érdemes mérlegelni a következő szempontokat akkor is, ha nem szakmánk a mobilmarketing.

Előfordulhat, hogy sok potenciális ügyfelünk még nem próbálkozott smskampány indításával. Tapasztalatunk azonban azt mutatja, hogy nincsen olyan magyarországi vállalkozás, amely ne tudná használni az interneten keresztül történő online sms küldés optimális lehetőségeit a jobb értékesítési mutatók elérése érdekében.

További friss bejegyzések – random megjelenítés

 • okoskarkötő marketingFitnesz-karkötő + okostelefon
  Menő divatcikk vagy hasznos kütyü? Az okostelefonok elterjedésével egy olyan eszköz került a birtokunkba, mely a nap 24 órájában mellettünk van, és folyamatosan be van kapcsolva. Az adatgyűjtés és feldolgozás
 • SMS kampány mobiltelefononÚjdonságok a mobilpiacon
  A Samsung és az LG is az energiatakarékos, állandó SMS üzenet megjelenítésen dolgozott Mintegy „véletlenül” egyszerre lepleződött le a Samsung Galaxy S7 és S7 edge okostelefon, természetesen ez a szokásos
 • tömeges sms marketing gatewaySMS gateway hardver
  Miért éri meg a felhőalapú csoportos üzenet küldő szolgáltatást választani? A mobilmarketingben és e-marketingben járatos szakemberek és PR-osok találkoztak már azzal a dilemmával, hogy érdemes-e a tömeges SMS
Mobil hírek - Tömeges SMS küldés - kampány © 2016 Frontier Theme
Gombok újra
Gombok félre